Masszázs

Revitalizáció a mesteri érintés által.

Fontana Borszék | Balneo Központ Fontana Borszék | Balneo Központ Borszék | Spa Központ Borszék | Borszék

A legújabb tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy a masszázs csökkenti a szorongást és a depressziót, csökkenti a vérnyomást és javítja a vérkeringést, növeli az éberséget és csökkenti a migrént, miközben serkenti az agyi kémiai anyagokat az általános jó közérzet érdekében.

Krauter relaxáló masszázs

Biztosítson testének egy jól megérdemelt pihenést egy teljes testmasszázzsal. A fenyőillatnak és az aromás olajok relaxáló hatásának köszönhetően ez az élmény legalább annyira szól az érzékeknek, mint a testnek.

50 perc 170 Lej
75 perc (fejbőrrel együtt) 220 Lej 410 Lej/pár

Hát-, nyak- és vállmasszázs

Rövid, de nagyon hatékony masszázs az izomfeszültség okozta fájdalom megszüntetésére. A hát és a nyak területe alapvető fontosságú a mozgáskoordináció és a test alátámasztása szempontjából és terápiás kezelést igényel.

25 perc 100 Lej

"Deep Tissue" mélyszöveti masszázs

A mélyszöveti masszázs határozott mozdulatokkal és speciális masszázsmanőverekkel történik. A gyúrás, a dörzsölés, az alkarral vagy ökölbe szorított kézzel végzett effleurage, valamint az egyes területek nyújtása csökkenti a feszültséget és egyensúlyba hozza az izmokat. Ideális a fáradt és igénybevett izmok számára.

50 perc 220 Lej 410 Lej/pár

"A hegy áldása" terápiás masszázs fenyő esszenciával

Intuitív masszázs, amely a terapeuta és a vendég közötti együttműködést használja a legjobb eredmény elérése érdekében. A kinezioterápiás technikák boldogan ötvöződnek a gyógynövénykivonatok szuper-erejével. Jellegzetes erdei illatával élénkíti a testet, az elmét és a lelket.

50 perc 190 Lej

Narancsbőr elleni masszázs

Ez a gyors és tonizáló masszázs csökkenti a vízvisszatartást, javítja az alsó végtagok keringését, tonizál. Az alpesi növényeken és gyógynövényeken alapuló hasi borogatás javítja az emésztési folyamatokat.

50 perc 160 Lej

Fejbőr dörzsölés

Ez az egyedülálló masszázs gyengéden megszünteti a nyak, a fej és a váll területének feszültségét egy gyógynövényes fejbőr tonikkal. A mély, körkörös mozdulatok és a moduláló nyomás kellemes ellazulást és az élet stresszétől való elszakadást biztosítanak. Serkentik a mikrokeringést.

25 perc 110 Lej

"Vulkán" forró köves masszázs

Ez a masszázs ellazítja az izmokat, amely a manuális technikákat forró kövekkel és nemes olajokkal ötvözi. A hatás a mély nyugalom, az izomfeszültség csökkenése és a kiegyensúlyozottság. Különösen ajánlott hideg időszakokban.

75 perc 250 Lej 420 Lej/pár

Masszázs tapadókorongokkal

Fedezze fel ennek az ősi terápiának a gyógyító hatásait. A csészézés során kis üvegpoharakat műanyag, amelyekkel szívó hatást hozunk létre a bőrön, a keringés és a nyirokáramlás serkentése, a fájdalom csökkentése és az izmok ellazítása érdekében.

25 perc 120 Lej

"Anya" - terhességi masszázs

*A második trimesztertől alkalmas
*Az adott időszaknak megfelelő olajok kerülnek használatra
Ez a gyengéd, nyugtató masszázs javítja a vérkeringést és ellazítja a lábak és a hát izmait, hogy enyhítse a terhességi kellemetlenségeket és a feszültséget. Egy örömteli pillanat a terhesség egy gyönyörű élményéért.

50 perc 180 Lej

Nem minden masszázs egyforma. A terápiás elvek, amelyek alapján működnek, az alkalmazott intenzitástól és technikáktól függően eltérőek. Akár pihenni szeretne, akár revitalizációra van szüksége, hagyja, hogy mi vezessük a megfelelő választáshoz.

Fontana Borszék | Balneo Központ Fontana Borszék | Balneo Központ Borszék | Spa Központ Borszék | Borszék
Fontana Borszék | Balneo Központ Fontana Borszék | Balneo Központ Borszék | Spa Központ Borszék | Borszék