• Fontana Borszék

  Medencék & Szaunák

  Lazítson a szauna és a beltéri medencék pihentető melegében vagy hűsöljön a medencékkel és szaunával felszerelt kültéri wellness-kertben.

  Árak
 • Fontana Borszék

  SPA

  Különböző időtartamú és összetettségű kezelések és rituálék menüjét állítottuk össze, olyan masszázstechnikákkal tökéletesítve, amelyek hatékonysága és örömérzete tökéletesre fejlesztett!

  Részletek
 • Fontana Borszék

  Balneo

  A városi életmód hatásait megelőző és gyógyító kezelésekkel és programokkal küzdjük le, amelyek a visszaszerzett és mai korba emelt ősi hagyományokon alapulnak.

  Részletek
Spa nyitvatartás
 • Hétfő - Csütörtök: 12:00 - 20:00

 • Péntek: 12:00 - 21:00

 • Szombat - Vasárnap: 10:00 - 21:00

 • Ünnepnapokon és a iskolai vakációk idején: 10:00 - 21:00

Balneo nyitvatartás
 • Orvosi rendelés
  Hétfő – Péntek: 08:00 - 15:00

 • Kezelések
  Hétfő – Péntek: 08:00 - 16:00

Kapcsolat

Tisztelt vendégeink

Tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk kizárólag a nyitvatartási órák ideje alatt elérhető.

A Fontana Gyógyfürdő nem rendelkezik saját szálláshelyekkel, ezért javasoljuk, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Borszéken található panziókkal.

Fontana Borszék

Fontana Spa & Balneo Borszék

A Borszék üdülőközpont központjában található FONTANA több, 3000 négyzetméteres területén rendkívül változatos pihenési és kezelési lehetőségeket kínál vendégeinek. A varázslatos táj magas hegyekkel, tiszta levegővel, természetes gyógyító tényezőkkel és kezelésekkel a megújult testért és a friss elméért, ez az, amit a Borszék. Borszék az azonos nevű medencében található, Hargita megye északkeleti részén, 850-930 m magasságban, a Görgényi, Besztercei és Kelemen havasok találkozásánál. Az Erdélyt és Moldvát összekötő DN15 országút út szeli át. A legközelebbi vasútvonal Maroshévízen található, 27 km-re, a legközelebbi repülőterek pedig a következő városokban vannak: Marosvásárhely 141 km-re, Kolozsvár 191 km-re, Bákó 190 km-re, Iaşi 200 km-re.

Részletek

Fontana Borszék

SPA

Különböző időtartamú és összetettségű kezelések és rituálék menüjét állítottuk össze, tökéletesített.

Fontana Borszék

Kézjegy rituálé

Létrehoztunk az Ön számára egy mélységes helyet, az érintetlen természet szívében, amely tökéletes arra, hogy lelkét és fáradt testét gondoskodó kezekben pihentesse.


 • „A Fiatalság Kútja” Öregedés-Elleni rituálé

 • Nyugtató rituálé alpesi szénával

 • Masszázs hegyi gyógynövényes aromás zsákocskákkal

 • „Havasi gyopár” bőrradír rituálé

 • „Almás gyümölcsös” gyulladáscsökkentő borogatás

Részletek
Fontana Borszék
Masszázsok

A legújabb tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy a masszázs csökkenti a szorongást és a depressziót, csökkenti a vérnyomást és javítja a vérkeringést, növeli az éberséget és csökkenti a migrént, miközben serkenti az agyi kémiai anyagokat az általános jó közérzet érdekében.

Fontana Borszék
Testkezelések

Kincsként értékeljük a növények gyógyító erejét A hámlasztások, testmaszkok, a hidratáló krémek gyönyörű kezelésekben egyesülnek, hogy táplálják a bőrt, helyreállítsák a tónust és egyenletessé tegyék a bőrt.

Spa Borszék

Fontana SPA Borszék

Amire az embernek néha szüksége van, az egyszerűen egy hely, ahová a lelke eljöhet megpihenni.

Fontana Borszék
Arckezelések

A bőrt megfojtja a városok növekvő szennyezettsége, a stressz és a gyors életritmus.... (Részletek)

Fontana Borszék
Testkezelések

Kincsként értékeljük a növények gyógyító erejét A hámlasztások, testmaszkok, a hidratáló krémek gyönyörű kezelésekben egyesülnek, hogy táplálják a bőrt, helyreállítsák a tónust és egyenletessé tegyék a bőrt... (Részletek)

Fontana Borszék
Fürdők, Infúziók & Főzetek

A szénával, gyógynövényekkel vagy aromás esszenciákkal való fürdőzés többféle előnnyel jár a szervezet számára: javítja az alvást, csökkenti a stresszt és a szorongást, csökkenti a krónikus fájdalmakat és az ízületi gyulladást, csökkenti a vércukorszintet... (Részletek)

Fontana Borszék

Medencék és Szaunák

Lazítson a beltéri szaunák és medencék pihentető melegében, vagy hűsöljön a medencékkel és szaunákkal felszerelt kültéri wellness-kertben. A spa, wellness és balneo kezelések a teljes jólét érzését nyújtják. Jöjjön és töltődjön fel a hegyek, a víz és az érintetlen levegő erejével.

Fontana Borszék
Beltéri Medencék - Szaunák

Az egész évben nyitvatartó, normál vízzel rendelkező fedett medencék (felnőttek és gyermekek számára) olyan alternatívát jelentenek, ahol minden évszakban pihenhet szeretteivel.

Részletek
Fontana Borszék
Kültéri Medencék - Szaunák

A normál és fűtött vízzel rendelkező kültéri medencék készen állnak arra, hogy a Bérszéken töltött vakáció megtervezésekor a szükséges felfrissülést biztosítsák.

Részletek
Fontana Borszék
Ó-Sáros
Fürdő

Pontosan a régi XIX. építészet szerint újjáépített szálloda hideg és meleg ásványvizes medencékkel, szaunával, sószobával, masszázzsal, szabadtéri medencével rendelkezik.

Részletek
Fontana Borszék
Szakrális
Fürdő

A szakrális fürdő egy relaxációs medencével, 2 normál vizes medencével, 2 száraz szaunával, 2 ásványvizes medencével, fűtött ülésekkel és egy relaxációs területtel rendelkezik.

Részletek

Fontana Borszék

Balneo

A peloidoterápia (iszapkezelések), a fitoterápia - növényi kivonatok, az apiterápia (alpesi mézes kezelések), a hidroterápia vagy a mofetták felbecsülhetetlen előnyeit egy kivételes balneoterápiás ajánlatban egyesítik.

Fontana Borszék
Orvosi konzultáció
 • Ez a balneoterápiás kezelés fő szakasza, ahol az orvos (rehabilitációs-fizikai medicina-balneológia szakorvos) klinikai-biológiai-funkcionális értékelést végez az általános klinikai vizsgálat / helyi vizsgálat (a mozgásszervek vizsgálata) és a Fontana kezelőközpontban az orvosi konzultációt megelőzően elvégzett paraklinikai vizsgálatok (képalkotó-MRI, laboratóriumi vizsgálatok) alapján.

Balneo Részletek
Fontana Borszék
Hidroterápia
 • A hidroterápia tonizáló, nyugtató, relaxáló, vazomotoros hatású.

Balneo Részletek
Fontana Borszék
Elektroterápia
 • Az elektromos energia alkalmazását jelenti a test egy területére, terápiás hatás elérése érdekében.

 • Az elektroterápia biológiai hatásai: fájdalomcsillapító (fájdalomátvitel blokkolása), ionizáló (a vegyi anyagok transzkután penetrációjának és az ionok szöveti vándorlásának elősegítése), excitomotoros (a személy akaratától független összehúzódás kiváltása), értágító, tápláló, ödémaellenes, rezorbáló.

Balneo Részletek
Fontana Borszék
Parafinnos kezelések
 • Ez a hőterápia nagyon népszerű, hasznos degeneratív csont-ízületi vagy krónikus reumatikus, poszttraumás, bőrgyógyászati betegségekben vagy egyszerűen a bőr jellegének javítására.

Balneo Részletek

Válasszon egy eljárást és foglaljon helyet most!

Telefon: 0711 093 974 vagy E-mail: info@fontanaborsec.ro

Foglalások
Fontana Borszék