Masaje

Revitalizare prin atingerea maiestriei.

Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec

Studii stiintifice recente demonstreaza ca masajul reduce anxietatea si depresia, scade tensiunea arteriala si imbunatateste circulatia, sporeste atentia si reduce migrenele, in timp ce stimuleaza substantele chimice din creier sa induca o stare generala de bine.

Masaj de relaxare Krauter

Ofera corpului tau o pauza binemeritata printr-un un masaj al intregului corp. Datorita parfumului de pin si efectului relaxant al uleiurilor aromatice, aceasta experienta este la fel de mult pentru simturi cat si pentru corp.

50 min 170 Lei
75 min. (include scalp) 220 Lei 410 Lei/cuplu

Masaj spate, gat si umeri

Masaj scurt dar foarte eficient in eliminarea durerilor provocate de tensiuni musculare. Zona spatelui si a gatului este esentiala in coordonarea miscarilor si in sustinere corporala si necesita ingrijire terapeutica.

25 min 100 Lei

Masaj in profunzime "Deep Tissue"

Masajul in profunzime este performat cu miscari ferme si manevre de masaj speciale. Framantat, frictiuni, effleurage cu antebratele sau pumnii stransi, precum si indinderi ale unor zone specifice, reduc tensiunea si aduc muschii inapoi in echilibru. Este ideal pentru musculatura obosita si stresata.

50 min 220 Lei 410 Lei

"Binecuvantarea muntelui" masaj terapeutic cu esenta de pin

Masaj intuitiv ce foloseste sinergia dintre terapeut si oaspete pentru a obtine cele mai bune rezultate. Tehnici de kinetoterapie se imbina fericit cu superputerile extractelor de plante. Revitalizeaza corp, minte si suflet cu aroma sa caracteristica de padure.

50 min 190 Lei

Masaj anticelulitic

Acest masaj rapid si tonic reduce retentia de apa, imbunatateste circulatia in membrele inferioare, confera tonus. O compresa abdominala pe baze de plante si ierburi alpine imbunatateste procesele digestive.

50 min 160 Lei

Frictiune scalp

Acest masaj unic elimina bland tensiunile din zona cervicala, cap si umeri, cu un tonic pentru scalp pe baza de ulei de cocos. Miscari profunde, circulare, si presiune modulara asigura o relaxare placuta si deconectare de la stresul vietii. Microcirculatia este incurajata.

25 min 110 Lei

"Vulcan" masaj cu pietre calde

Muschii sunt detensionati de acest masaj care combina tehnici manuale cu pietre calde si uleiuri nobile. Efectul este de calm profund, reducerea tensiunilor musculare si echilibrare. Recomandat in special in perioadele reci.

75 min 250 Lei 420 Lei/cuplu

Masaj cu ventuze

Descopera beneficiile vindecatoare ale acestei vechi terapii. Cuppingul presupune folosirea unor cupe mici, creand suctiune la nivelul pielii, pentru a stimula circulatia si fluxul limfatic, a reduce durerile si a detensiona musculatura

25 min 120 Lei

"Mama" masaj in sarcina

*Potrivit din al doilea trimestru
*Se folosesc uleiuri potrivite perioadei
Acest masaj bland si mangaietor imbunatateste circulatia sangelui si relaxeaza muschii picioarelor si ai spatelui pentru a usura discomfortul si tensiunile din sarcina. Un moment de bucurie pentru o experienta frumoasa a sarcinii.

50 min 180 Lei

Nu toate masajele sunt la fel. Principiile terapeutice in baza carora actioneaza sunt diferite in functie de intensitate si tehnici folosite. Fie ca doriti sa va relaxati sau aveti nevoie de revitalizare, lasati-ne sa va indrumam catre alegerea corecta.

Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec
Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec