Fontana Borsec

Regulament
Fontana Balneo SRL

I. Caracterul obligatoriu si scopul

FONTANA SPA & BALNEO, este un spatiu pentru relaxare si tratament balnear, in cadrul caruia fiecare oaspete, poate beneficia in mod deplin de relaxare, recreere, preventie si recuperare. Scopul prezentului Regulament de ordine interioara si de utilizare a piscinelor si atractiilor, zonei balneo, este de a asigura securitatea persoanelor si bunurilor, ordinea si curatenia.
Personalul FONTANA SPA & BALNEO, are doar dreptul si nu are nici obligatia si nici posibilitatile, avand in vedere numarul mare de oaspeti, de a asigura respectarea prezentului regulament de catre oaspeti. in consecinta, oaspetii raspund pentru accidentele provocate prin nerespectarea regulamentului. raspunderea pentru nerespectare si efectele acesteia fiind purtata de acestia. La cererea oaspetilor, personalul FONTANA SPA & BALNEO ii indruma pe acestia, in special, dumneavoastra, in calitate de oaspete, declarati ca intelegeti si acceptati faptul ca utilizarea echipamentelor din cadrul FONTANA SPA & BALNEO (bazine interioare si exterioare, zone de relaxare, sala de fitness, zonae de tratament, etc) implica riscuri specifice activitatilor si ca intelegeti si acceptati ca, datorita acestui risc inerent activitatilor, este posibil sa va accidentati in cadrul FONTANA SPA & BALNEO (in situatii precum, loviri in bazine/de marginea bazinelor, aparatele din sala de fitness, etc), in astfel de cazuri acceptati ca raspundem, doar pentru acele prejudicii aduse vietii, corpului sau sanatatii dumneavoastra care au aparut ca rezultat direct al unei actiuni sau omisiuni a FONTANA SPA & BALNEO. Prin exprimarea consimtamantului la prezentele conditii, declarati si ca starea dumneavoastra de sanatate este buna sau cel putin corespunzatoare pentru activitati sportive.
Mentionam ca prezentul regulament, este valabil atat pentru spatiile interioare ale FONTANA SPA & BALNEO, cat si pentru perimetru exterior, Parintii, tutorii si persoanele insotitoare care au in grija copii sau alte persoane (persoane fara discernamnt, sau persoane cu probleme locomotorii, etc) raspund pentru respectarea regulamentului de catre copiii si persoanele aflate in grija sau sub supravegherea acestora.

II. Program, admitere, intrare

Parcarea autovehiculelor se realizeaza in spetiile special amenajate din jurul Fontana Spa & Balneo. in aceste conditii conducatorii auto au urmatoarele obligatii:
- parcarea sau stationarea pe spatiul verde sau in orice alte locuri in afara celor special amenajate;
- blocarea cailor de acces;
- aruncarea de deseuri sau obiecte din autovehicule.
Orele de program cu publicul ale FONTANA SPA & BALNEO, sunt stabilite de catre conducerea societatii si sunt afisate public la intrare si pe website www.fontanaborsec.ro. Personalul din receptie raspunde la apelurile telefonice/email, doar in intervalele de program. Durata accesului depinde de tarifele achitate in cazul depasirii duratei platite in avans, se va achita ulterior suma suplimentara corespunzatoare, inainte de parasirea incintei conform politicii tarifare afisate in holul Fontana Spa & Balneo si pe site-ul oficial www.fontanaborsec.ro . Ora de inchidere Fonatana Spa & Balneo, este ora la care trebuie sa parasiti incinta.
Conducerea societatii poate oricand limita utilizarea si ofertele FONTANA SPA & BALENO, total sau partial (de ex. defectiuni tehnice, curatenie, revizie tehnica, in astfel de cazuri nu puteti solicita reduceri sau restituiri ale tarifului de intrare si nici ridica alte pretentii materiale. De asemenea, daca anumite zone din incinta sunt inchise datorita desfasurarii de sedinte foto, evenimente, cursuri sau altele asemanatoare, nu exista dreptul de restituire sau de reducere a tarifului de intrare. Personalul Fontana Spa & Balneo, va informa toti oaspetii, inca de la intrare asupra unor situatii prezentate mai sus.
La accesul in FONTANA SPA & BALNEO, trebuie sa va asigurati ca aveti la dumneavoastra costum de baie, prosop, papuci/slapi, separat de cele pe care le purtati. Personalul Fonatana Spa & Balneo le poate restrictiona accesul in incinta, oaspetiilor care nu detin la intrare costum de baie / papuci / slapi. Oaspetii care nu detin prosop la integrare pot inchiria contra cost (vezi lista tarife), pierderea prosopului la iesire se tarifeaza cu 80 lei/prosop. Din motive de siguranta zonele din incinta Fontana Spa & Balneo, sunt partial supravegheate cu camere video inregistrarile pot fi accesate, doar in caz de suspiciune, de catre persoanele imputernicite conform reglementarilor aplicabile si de catre politie. Acestea folosesc sigurantei si protectiei proprietatii oaspetilor, precum si ale Fontana Spa & Balneo.
Persoanele care, datorita unor dizabilitati fizice sau mentale grave, sunt neajutorate sau necesita supraveghere pot vizita Fonatana Spa & Balneo, doar in prezenta unei persoane insotitoare majore. Aceasta regula este valabila si pentru persoanele ce sufera de crize de lesin, crampe sau epilepsie, precum si pentru persoanele care sufera de afectiuni cardio-vasculare, sau orice alta afectiune grava.
Este interzis accesul copiilor sub 14 ani care nu sunt insotiti de o persoana majora, in cazul tuturor minorilor (sub si peste 14 ani),raspunderea pentru daunele sau accidentele cauzate de acestia precum si pentru respectarea regulamentului este purtata de parinti, respectiv, in lipsa acestora, de tutore, chiar daca parintii sau tutorele nu insotesc copilul. Parintii sunt direct raspunzatori de siguranta si supravegherea copiiilor si sunt obligati sa le citeasca si sa le explice copiilor instructiunile activitatilor, inclusiv toboganelor pentru copii.
Este interzis accesul in Fontana Spa & Balneo, al persoanelor care sufera de boli contagioase, persoanelor cu rani deschise, eruptii cutanate sau boli ce pot ofensa public.
Este interzis accesul persoanelor care sunt sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.
Iesirea temporara din incinta, dupa casele de marcat sau prin zone nedestinate circulatiei, cu exceptia cazurilor intemeiate de scurta durata, ce sunt autorizate de personalul de la case (obiecte uitate in masina, etc), se face doar cu informarea personalului din receptie/ casieri, cu amendamentul, ca timpul petrecut an aceste zone se deminueaza din timpul achitat pentru intrarea la receptie, fara ca acesta sa fie compensant de Fonata Spa & Balneo. Este interzis accesul cu animale de orice fel.
Este interzis accesul in Fontana Spa & Balneo cu:
a) Pistoale, arme de foc si orice alte arme - orice obiect capabil sau aparent capabil sa lanseze proiectile sau sa provoace rani, cum sunt (exemplificativ): toate armele de foc, cu aer comprimat, cu bile, industriale, de semnalizare (pistoale, revolvere, carabine, pusti etc); copii si imitatii ale armelor de foc; arbalete; catapulte; harpoane; dispozitive paralizante sau neutralizante; arme cu electrosocuri (taser); brichete de forma unei arme de foc, etc.
b) Arme cu varf/cu tais si obiecte taioase; orice obiect cu vrf sau cu lama care poate provoca rani, cum sunt (exemplificativ): topoare/toporisti; sageti si sageti de darts; crampoane/patine; lanci; ciocane; bricege cu lame de orice lungime; cutite; macete; brice si lame; spade, sabii; foarfece cu lame cu lungimea de peste 6 cm; scule de mestesugarie care pot fi folosite ca arme, cum sunt burghiele si vrfurile de burghie, cutterele, cutitele utilitare, ferastraiele, surubelnitele, rangile, ciocanele, clestii de taiat, cheile fixe, tubulare si reglabile, arzatoarele; produse de sticla.
c) Instrumente contondente; orice instrument contondent capabil sa cauzeze rani, cum sunt: bate; ciomege, bastoane, crose, padele, tacuri, undite, echipament specific artelor martiale.
d) Substante explozive sau inflamabile; orice substanta exploziva sau inflamabila care prezinta un risc pentru sanatatea oaspetilor, cum sunt: munitie; obiecte detonatoare si fitiluri; explozibili; grenade; recipiente de gaz; artificii; articole pirotehnice (inclusiv petarde si pocnitori); fumigene, combustibili cum sunt benzina, motorina.
e) Substante chimice si toxice, orice substante chimice sau toxice care prezinta un risc pentru sanatatea oaspetilor, cum sunt: acizi si alcaloizi, substante corozive, mercur, clor; spray-uri paralizante sau neutralizante; materiale radioactive; otravuri; substante periculoase infectioase sau biologice; sange infectat, bacterii, virusi.
Oaspetii vor lasa bagajele/obiectele destinate relaxarii in vestiarele personale. Accesul in zonele de relaxare, dincolo de dusuri, este permis doar cu bagaj de mana continand obiecte destinate utilizarii pentru activitatile specifice. Oaspetii vor permite personalului sa vizualizeze continutul bagajului de mana la cerere, pentru a se asigura ca in acesta nu exista obiecte ce nu sunt permise in interiorul / exterioarul Fontana Spa & Balneo. Nu se restituie sumele platite si nu se compenseaza dreptul de intrare sau alte servicii sau produse deja platite. Nu se restituie contravaloarea in bani si nu se inlocuiesc voucherele sau alte documente ce permit accesul pierdute sau care nu au fost utilizate in termen. La momentul la care efectuati comanda unui serviciu sau produs (inclusiv mancare/bautura) aveti obligatia de a verifica cele inscrise pe bonul aferent comenzii; restul n bani se verifica imediat, la momentul primirii bonului fiscal; reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare. Produsele de la Shop nu se pot proba si nu se desigileaza din ambalaj. Produsele de la Shop se pot returna doar daca nu au fost desigilate din ambalaj.
Este obligatia dumneavoastra ca oaspete sa va informati asupra tarifelor aditionale specifice trecerii dintr-o zona in alta a Fontana Spa & Balneo, precum si asupra tarifelor suplimentare pentru diverse servicii si produse. Nu se restituie sumele platite pentru motiv ca nu ati cunoscut o anumita regula sau conditie de utilizare a facilitatilor.
Fiecare vizitator trebuie sa pastreze bratara de acces si obiectele imprumutate astfel incat sa se evite pierderea acestora. Bratara de acces se va purta pe mana pe toata durata sederii, inclusiv in timpul bailor si nu se va lasa nesupravegheata. Nerespectarea acestor prevederi presupune, in cazul pierderii, o conduita culpabila din partea oaspetelui. Dovada indeplinirii corespunzatoare a obligatiei de pastrare se va face, in caz de litigiu, de catre oaspete. La finalul vizitei, bratara se preda la case de catre persoana care a purtat-o (nu se pot preda mai multe bratari de catre o singura persoana).
In cazul pierderii sau distrugerii bratarii se va achita o despagubire in valoare de 200 lei.
Achizitionarea dreptului de intrare confera dreptul de acces doar in zona pentru care s-a achizitionat bilet si nu confera gratuit drepturi la alte zone sau la servicii sau programe suplimentare (cum ar fi prosop, costum de baie, alimente, bautura, etc, acestea achizitionndu-se separat).
In cadrul Fontana Spa & Balneo se accepta rezervari doar pentru masaje, terapii sau proceduri medicale, care au fost confirmate de personal.
Masajele rezervate se pot anula cu maxim 90 minute inainte.
Tariful de acces nu ofera garantia disponibilitatii unui sezlong, acestea putand fi ocupate in limita locurilor disponibile.
In anumite zone, marcate corespunzator,este interzisa ocuparea unui sezlong fara a fi prezent (ex: nu este permisa rezervarea prin asezarea unui prosop sau obiect). in astfel de zone aveti obligatia de a elibera sezlongul (respectiv a indeparta bunurile dumneavoastra de pe sezlong) daca il lasati neutilizat pentru orice perioada de timp in zonele respective, in cazul in care lasati pe sau langa sezlong bunuri personale fara a fi prezent, va exprimati expres acordul ca personalul Fontana Spa & Balneo, are dreptul de a prelua bunurile lasate de dumneavoastra pe sau langa sezlong si a le aseza si lasa la punctele de depozitare special destinate acestor bunuri. Punctele de depozitare pentru bunurile preluate de pe sezlonguri se gasesc la receptia Fontana Spa & Balneo.

III. Reguli de conduita

Oaspetii trebuie sa se comporte astfel incat siguranta, linistea, ordinea si curatenia din incinta Fontana Spa & Balneo sa nu fie periclitate.
Fontana Balneo & Spa va avertizeaza cu privire la faptul ca in toata incinta exista risc crescut de alunecare. Fiecare oaspete, trebuie sa aiba in vedere riscul crescut de accidente din incinta, datorat suprafetelor umede. De aceea oaspetii vor avea o atentie marita in zonele de piscine interioare /exterioare, tobogane copii, zona de tratament si baie.
Din acest motiv, oaspetii vor purta permanent si obligatoriu, in toate zonele Fontana Spa & Balneo, papuci antialunecare (antiderapanti). Parintii cat si persoanele insotitoare care au in grija alte persoane sau copii vor asigura purtarea papucilor antialunecare de catre copiii si persoanele aflate in grija sau sub supravegherea acestora. in cazul in care dumneavoastra, in calitate de client, nu respectati aceasta regula, va asumati toate prejudiciile si daunele cauzate de nerespectare si exonerati societatea FONTANA BORSEC S.R.L. de orice raspundere. Dupa schimbul la vestiare, in toate zonele Fontana Spa & Balneo, nu este permisa purtarea de incaltaminte de oras sau care a fost purtata afara. in zonele de sauna nu se poarta incaltaminte. In functie de numarul de oaspeti prezenti in incinta, personalul Fontana Spa & Balneo, va decide cu privire la posibilitatea utilizarii de obiecte de sport, joaca sau animatie (mingi, echipamente de scufundare, etc.). in cazul in care personalul Fontana Spa & Balneo, va anunta faptul ca nu este permisa utilizarea unui obiect de sport, joaca sau animatie va trebui sa va conformati.
In cazul in care dumneavoastra, in calitate de oaspete, gasiti cabina, vestiarul sau orice alt spatiu cu probleme de curatenie trebuie sa anuntati acest lucru imediat personalului.
Cabinele de schimb se vor folosi de regula de catre o singura persoana. Exceptii: parintii (respectiv alte persoane care au in grija copii) pot insoti copiii mai mici de 14 ani; persoanele ce necesita asistenta.
Fiecare vizitator al Fontana Spa & Balneo, este obligat sa utilizeze dusurile inainte de accesul in zona piscinelor,indiferent daca utilizeaza sau nu facilitatile.
In cadrul Fontana Spa & Balneo nu este permisa expunerea topless.
Nu este permisa folosirea sapunului sau altor substante de curatare a corpului sau a cremelor de corp in afara cabinelor de dus.
Nu este permis accesul in piscina sau pe tobogane copii, cu par lung desfacut (se recomanda utilizarea unei casti de baie sau cel putin prinderea parului).
Copiii pana la 3 ani vor purta obligatoriu in piscina scutece speciale pentru baie. Copiii pana la 5 ani vor purta obligatoriu in piscine aripioare de inot.
Carucioarele pentru copii vor fi lasate pe culoarul intrarii de la BAR, nefiind permis accesul cu carucior in zonele de relaxare.
Este interzisa blocarea cu sezlonguri, genti, prosoape sau alte obiecte a usilor (in special usile de evacuare in caz de urgenta) sau a gurilor de aerisire de pe fatadele cu geamuri.
Avand in vedere nevoia de liniste a tuturor oaspetlor, in intreaga incinta a Fontana Spa & Balneo, sunt interzise: tipatul, injuratul si tonul agresiv. De asemenea, in intreaga zona de baie si relaxare, precum si in saune, zona balneo si in baile de aburi se va pastra linistea.
Exprimarile de afectiune trebuie sa fie decente si fara a deranja persoanele din jur. Interactiunile intime se pedepsesc cu interzicerea accesului, fara restituirea contravalorii biletelor de intrare deja achitate si, daca este cazul, vor fi sesizate organele competente.
Este interzisa intoxicarea cu alcool (ametirea, betia), fiind permis consumul rezonabil de alcool. Fontana Spa & Balneo isi rezerva dreptul de a limita sau refuza servirea de alcool de la caz la caz, in functie de circumstante, precum si de a le interzice persoanelor aflate in stare de ebrietate consumul de alcool si de a le evacua din incinta (iar in cazul periclitarii sau deranjarii activitatilor celorlalti oaspeti nu li se va restitui contravaloarea drepturilor de intrare deja achitate).
Fiecare oaspete este obligat sa se comporte astfel incat ceilalti oaspeti sa nu fie deranjati.

IV. Utilizarea saunelor si a cabinetelor de terapie corporala si masaj

Oaspetii nu vor utiliza sauna o perioada mai mare de 15 minute. Expunerea prelungita in sauna poate cauza greata, ameteli si lesin, iar pentru persoanele cu probleme de sanatate accidente grave.
Accesul in sauna nu este permis cu nicaltaminte, imbracaminte, alimente sau bauturi.
Telefoanele, tabletele sau device-uri care au baterie Lithium-Ion trebuie lasate in afara saunei. Exista risc de explozie sau de contaminare cu elemente nocive ce pot fi inhalate de clientii aflati in sauna. Ceasurile sport si bratarile fitness pot fi utilizate doar daca acestea au certificate ce atesta rezistenta la apa si la temperaturi inalte.
Papucii si halatele se vor lasa afara, la intrarea in saune.
In saune se va utiliza un prosop suficient de mare pentru tot corpul (inclusiv pana sub picioare), pentru a evita orice fel de contaminare a bancilor.
Alternativ, se pot utiliza doua prosoape, unul pentru corp si unul pentru pus sub picioare.
Toate bijuteriile din metal (aur, argint, etc.) trebuie indepartate inainte de a intra in sauna.
Locurile in sauna nu se rezerva. Obiectele nesupravegheate sau lasate voit in sauna vor fi scoase afara de catre personalul autorizat.
Accesul in sauna se face pe proprie raspundere si este interzis persoanelor cu probleme cardio-vasculare, cu stari febrile, cu tensiune arteriala mica sau mare, cu afectiuni cardiovasculare sau bronhopulmonare severe, sub influenta bauturilor alcoolice, anticoagulantelor, antihistaminicelor, vasoconstrictorilor, vasodilatatorilor, stimulantelor, narcoticelor sau a tranchilizantelor etc, precum si femeilor insarcinate sau aflate in perioada menstruatiei. De regula, pot folosi saunele doar persoanele perfect sanatoase. in cazul in care aveti dubii, consultati inainte un medic pentru a evita posibile complicatii.
Ca si in restul incintei, in timpul utilizarii saunei aveti obligatia de a respecta instructiunile din regulament, cele afisate precum si ale personalului specializat.
Este interzis accesul minorilor sub 14 ani in zona saunelor.
Pentru o igiena corecta, dusul este obligatoriu atat inainte de accesul in saune, cat si dupa, iar intrarea in sauna se va face doar dupa ce v-ati uscat. Dupa sesiunea de sauna urmeaza partea de racire si revenire la temperatura normala a organismului. Dupa fiecare intrare in sauna racoriti-va la unul din dusurile din vecinatatea saunelor, pentru a readuce temperatura corpului la parametri normali si pentru a pune sangele in miscare.
Cabinete terapie masaj, corporala si tratamente faciale:
Programarile si rezervarile pentru terapiile prin masaj, terapiile corporale si tratamentele faciale se fac in zona receptiei. Persoanele sub 18 ani nu pot achizitiona tratamente corporale, tratamente faciale si masaje. Receptionerul poate cere verificarea varstei.
Pretul terapiilor/tratamentelor nu este inclus in tariful de acces. Terapiile/tratamentele faciale reprezinta un serviciu cu tarif aditional ce poate fi achizitionat numai in zona receptie / casierie, in limita locurilor disponibile.
Persoanele de sex feminin insarcinate nu pot achizitiona terapii corporale. Acest lucru necesita recomandarea unui medic si poate fi facut numai de catre specialistii acreditati in terapii pentru persoane gravide.
Persoanele care prezinta tromboza venoasa (cheaguri de snge pe vene, deteriorare a peretelui venelor), varice dureroase si proeminente, nu pot participa la sedintele de masaj.
Persoanele cu hipertensiune arteriala, oscilanta, sau in stare acuta de hipertensiune nu pot participa la sedintele de masaj.
Terapiile nu pot fi efectuate asupra persoanelor care au rani deschise, fracturi, boli ale piele, sau daca au suferit o operatie recenta, sufera de boli endocrino metabolice ca diabet sau boli ale tiroidei, prezinta stare de febra.

V. Prevederi speciale

Alimentele si bauturile din restaurante pot fi consumate exclusiv in zonele de restaurant special amenajate, pe terase, in zonele exterioare sau de bar. Bauturile aflate in recipiente de plastic, policarbonat sau carton pot fi consumate si in zonele de sezlonguri.

VI. Raspundere

Toate dotarile si instalatiile Fontana Spa & Balneo vor fi utilizate cu grija de catre oaspeti.
Fiecare oaspte este raspunzator pentru daunele provocate prin actiunile sau comportamentul sau, cum ar fi utilizarea neconforma, murdarirea sau deteriorarea facilitatilor Fontana Spa & Balneo. Deasemenea, fiecare oaspete este raspunzator pentru orice fel de daune pe care le provoaca tertilor (inclusiv ranirea altor oaspeti).
Pentru daune provocate de copii raspund parintii sau tutorii, conform legii civile.
IN AFARA CAZURILOR DE RASPUNDERE OBLIGATORIE IMPUSA DE LEGE (PREVAZUTE MAI JOS) SI IN AFARA ORICAROR ALTOR CAUZE DE RASPUNDERE OBLIGATORIE PREVAZUTE DE LEGE, IN MASURA MAXIM PERMISA DE LEGISLATIA APLICABILA, FONTANA SPA & BALNEO, NU VA FI IN NICIUN CAZ RASPUNZATOARE FATA DE DUMNEAVOASTRA, IN CALITATE DE OASPETE, PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE, PREJUDICII SAU PAGUBE PRODUSE DUMNEAVOASTRA SAU LUCRURILOR DUMNEAVOASTRA, IN LEGATURA CU PREZENTA IN CADRUL FONTANA SPA & BALNEO SAU DATORATE UTILIZARII FACILITATILOR SI SERVICIILOR OFERITE DE FONTANA SPA & BALNEO BORSEC.
Fontana Spa & Balneo, raspunde pentru prejudiciile aduse vietii, corpului sau sanatatii oaspetilor, daca acestea apar ca rezultat al unei actiuni sau omisiuni a Fontana Spa & Balneo, privind utilizarea produselor şi serviciilor in mod corelativ, Fontana Spa & Balneo, nu raspunde pentru prejudiciile aduse vietii, corpului sau sanatatii Dumneavoastra in calitate de oaspete, daca aceste prejudicii vi se datoreaza sau daca se produc din vina dumneavoastra sau daca se datoreaza altor persoane sau sunt produse din vina acestora sau daca nu se cunoaste cauza.
In cazul tratamentelor corporale sau cosmetic, de ex. masti sau tratamente cosmetice, infuzii etc. FONATANA SPA & BALNEO, nu raspunde pentru eventualele iritatii ale pieli cauzate de catre aceasta este raspunderea dumneavoastra sa consultati un specialist pentru a va informa daca aceste tratamente va pot afecta sanatatea. Acesta este valabil si pentru patarea hainelor provocate de aceste tratamente.
Dumneavoastra, in calitate de oaspetilor, acceptati si sunteti de acord ca FONTANA SPA & BALNEO, nu raspunde pentru daunele, prejudiciile sau pagubele materiale suferite de dumneavoastra in legatura cu prezenta in cadrul Fontana Spa & Balneo sau in legatura cu utilizarea facilitatilor si serviciilor oferite de Fontana Spa & Balneo.
Fontana Spa & Balneo, nu raspunde pentru vehiculele din parcare si nici pentru bunurile lasate in vehicule; pentru vehiculele parcate pe locurile de parcare nu se preia niciun fel de raspundere pentru deteriorari, distrugere sau furtul vehiculelor de catre terti. Atit in parcare, cat si pe toate suprafetele de trafic ale FONTANA SPA & BALNEO este valabil codul rutier general.
Oaspetii care gasesc obiecte in incinta sau n parcare le vor preda la receptie.
La instalarea vremii reci poate aparea limitarea utilizarii facilitatilor, atat in parcare si in spatiile exterioare, cat si in zona de gradina si cea a piscinelor exterioare ale Fontana Spa & Balneo.
Cine intra ilegal pe proprietatea sau in incinta FONTANA SPA & BALNEO, nu achita taxa de intrare, respectiv, incearca acest lucru sau utilizeaza fraudulos servicii de plata, va fi imediat evacuat din incinta, iar in privinta sa vor fi sesizate organele de politie competente.

VII. Politica de nediscriminare

FONTANA SPA & BALENO nu tolereaza atitudinile sau comportamentele discriminatorii in cadrul centrului este interzisa orice fel de discriminare pe baza de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, sex, orientare sexuala, varsta, handicap, etc, sau pe baza de orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea folosintei sau exercitarii, in conditii de egalitate, a oricaror drepturi legale.

VIII. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Fontana Spa & Baleno, in calitate de operator de date cu caracter personal, prelucreaza date cu caracter personal apartinand clientilor/vizitatorilor/partenerilor sau a altor categorii de persoane vizate (inclusiv minori), care sunt obtinute direct sau indirect de la acestia, singur sau impreuna cu parteneri, imputerniciti sau furnizori de servicii, in vederea indeplinirii scopurilor conform activitatilor sale de prelucrare, in conformitate cu prevederile legale nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

IX. Altele

Orice persoana ce face parte din personalul FONTANA SPA & BALNEO poate exercita drepturile prevazute in prezentul regulament fata de orice vizitator. Instructiunile personalului Fontana Spa & Balneo trebuie respectate de catre oaspeti.

X. Sugestii si reclamatii

Pentru sugestii, cereri si reclamatii ne puteti contacta la adresa info@fontanaborsec.ro

XI. Intrarea in vigoare

Conditiile Contractuale - Regulamentul de ordine interioara si de utilizare a piscinelor si atractiilor au intrat in vigoare la data de 16.12.2022.