Testkezelések

A test teljes megújulásáért.

Fontana Borszék | Balneo Központ Fontana Borszék | Balneo Központ Borszék | Spa Központ Borszék | Borszék

Kincsként kezeljük a növények gyógyító erejét. A hámlasztás, a testmaszkok, a hidratáló krémek gyönyörű kezelésekben egyesülnek, hogy táplálják a bőrt, helyreállítsák a tónust és egynletessé tegyék a bőrt.

Revitalizáló hámlasztás borókával és vadfenyővel

Alapvető kezelés a bőr nyárra, vagy bármilyen más típusú kezelésre való felkészítése érdekében. Az elhalt sejtek eltávolításra kerülnek, és a bőr visszanyeri vitalitását.

25 perc 110 Lej

Aromás hámlasztás bodzavirággal

Ez a teljes testradír hámlasztja a bőrt, javítja a bőr szerkezetét és ragyogást kölcsönöz neki. A végső kényeztetés a krémes, illatos testvaj alkalmazása.

25 perc 110 Lej

"Fekete Bársony" kezelés SAPROPÉ ISZAPPAL és petróleum-kivonattal

(hámlasztás, szapropél iszap, petróleumkrém és Piritógyökér alkalmazása az érintett területeken, finom testbalzsam).
Ez a kiegyensúlyozó és mélyen méregtelenítő rituálé felélénkíti az anyagcserét és megtisztítja a bőr tökéletlenségeit.

50 perc 210 Lej

Tápláló Pakolás Esti Kankalinnal

(revitalizáló aromás bőrradír, esti kankalin krémmaszk).
Sejtmegújító, kiváló hatású kezelés bőrbetegségek kezelésére. Alapos aromás hámlasztással kezd, amely előkészíti a bőrt. Ezt követi a pakolás, amely egyrészt megszünteti az izomfeszültséget, másrészt puhává teszi a bőrt.

50 perc 250 Lej

Kezelések férfiak részére

A férfiaknak szóló kezelések a lényegre összpontosítanak: az eredmények középpontjában az izomlazítás és a bőr méregtelenítése áll.

"Energia" hatékony arcpakolás férfiaknak

Ez a stresszes és fáradt bőrnek szánt terápia segít felfrissíteni a bőrt. A Pell Amar kollekció használatával a gyakori borotválkozás és az időjárás viszontagságainak kitett bőr táplált és hidratált lesz. Az ABHA hámlasztó gél tisztít, tonizál és hidratál, majd aromás arcmasszázs következik. Végül az AMINOPOWER maszk rugalmasságot és erőt kölcsönöz.

50 perc 180 Lej

Hátkezelés fenyő esszenciával és iszappal

Relaxáló és revitalizáló kezelés, amely elengedhetetlen mindazoknak, akik úgy érzik, hogy a paravertebrális és nyaki izmok helyreállítására van szükségük. Meleg szapropél iszap maszkot alkalmazunk a hátra, majd terápiás hát-, nyak- és vállmasszázs következik.

50 perc 160 Lej

"Életfa" terápiás élmény az arc és a test számára

(arckezelés férfiaknak, mélyszöveti masszázs, fejbőrmasszázs).
Rendkívül pihentető és energizáló élmény, amely magába foglal egy esszenciális arcpakolást, egy stresszoldó masszázst és egy nagyra értékelt, feszültségoldó fejbőrmasszázst. A vetiver és a cédrus illóolajai, valamint a gyógynövények és virágok kivonatai kellemesen "érzéstelenítik" a testet, és órákig tartó jó közérzetet nyújtanak.

75 perc 260 Lej