Fontana Borsec

Termeni si conditii
Fontana Balneo

Furnizor – FONTANA BALNEO SRL
Magazin Online – magazinul online operat de Online Venues & Events SRL in cadrul Website-ului – adresa: www.fontanaborsec.ro/voucher
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs si/sau serviciu de catre Furnizor Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Furnizor, indiferent de modalitatea de livrare.
Website – domeniul www.fontanaborsec.ro si subdomeniile acestuia.

A. Generalitati

- Magazinul Online este operat de societatea Online Venues & Events SRL, care poate actiona si prin intermediul unor parteneri contactuali externi, in vederea asigurarii de servicii optime, in conditii de confidentialitate si de securitate.
Toate serviciile prestate si vanzarile efectuate catre Clienti de societatea FONTANA BALNEO SRL prin Magazinul Online au loc exclusiv in baza prezentelor Conditii Generale, precum si a celorlalte Regulamente pe care le acceptati la momentul vanzarii.
- Pentru a beneficia de facilitatile Magazinului Online, inclusiv pentru a accesa Website-ul, dumneavoastra, in calitate de Client, trebuie sa cititi si sa acceptati regulile prevazute in prezentele Conditii Generale. In cazul in care nu sunteti de acord cu vreuna din conditiile aici prevazute, va rugam sa nu utilizati Magazinul Online. Prin furnizarea datelor si crearea contului sau realizarea comenzii, dumneavoastra, in calitate de client al FONTANA SPA & BALNEO, va exprimati consimtamantul privind prezentele Conditii Generale si va obligati sa respectati neconditionat toate regulile prevazute mai jos, pe care se presupune si se prezuma ca le-ati citit si parcurs cu atentie.
- In conformitate cu art. 41 din Noul Cod Civil, copiilor in varsta de pana la 18 ani nu le este permisa achizitionarea de produse sau servicii de pe Website avand in vedere faptul ca prestarea/livrarea nu se fac la data incheierii achizitiei.
- Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe Website (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / texte, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
- Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului.
- Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul accepta in mod expres si fara echivoc prezentele Conditii Generale ale Magazinului Online in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Website-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
- Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Conditiilor Generale si/sau a versiunilor actualizate ale Conditiilor Generale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face conform Politicii de confidentialitate si cu actualizarile ei ulterioare respectand legislatia in vigoare.
- Prezentele Conditii Generale pot fi modificate oricand de catre FONTANA BALNEO SRL, acestea fiind opozabile Clientilor de la data afisarii pe Website.

B. Instanta competenta si dreptul aplicabil

- Locul de prestare se stabileste din natura obligatiei contractuale si este astfel locul prestarii serviciilor respectiv punctul de lucru Fontana Spa & Balneo din Borsec, Romania. Locul de plata este de asemenea punctul de lucru Fontana Spa & Balneo din Borsec, Romania.
- Legea aplicabila contractului incheiat intre FONTANA BALNEO S.R.L si dumneavoastra este legea romana si legislatiei UE aplicabile in Romania.
In toate cazurile, inclusiv in cazul in care nu aveti domiciliul/sediul in Romania/alt stat membru UE sau nu aveti calitatea de consumator (sunteti companie, PFA sau alt tip de afacere) sau v-ati mutat domiciliul stabil dupa intrarea in vigoare a acestor conditii generale de afaceri sau domiciliul dumneavoastra obisnuit nu este cunoscut in momentul introducerii unei actiuni, sunteti de acord ca forul de jurisdictie exclusiv pentru toate litigiile ce provin din sau se nasc in legatura cu prezentul contract este la punctul de lucru al Fontana Balneo SRL, str Carpati, Nr.101, Borsec, Romania.

C. Comanda si incheierea contractului

- Ofertele Magazinului Online pe internet nu constituie inca o oferta cu forta juridica obligatorie, ci doar o invitatie catre client de a comanda in Magazinul Online articolele noastre, deci de a face o oferta de cumparare.
- Pentru motive justificate Fontana Spa & Balneo isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Website, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel FONTANA BALNEO SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Fontana Spa & Balneo, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
- Fontana Spa & Balneo isi rezerva dreptul de a cere clientilor introducerea manuala a unor coduri de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Website-ului.
- In Magazinul Online, prin selectarea butonului ”Cumpara bilete”, clientul poate sa aleaga anumite servicii si produse pentru comanda selectand detalii precum: data vizitei, zona dorita, durata vizitei, tipul biletului si numarul de oaspeti. Pasul urmator necesita adaugarea produselor in cosul de cumparaturi, unde apar toate produsele selectate si unde Clientul poate face ultimile modificari. La acest pas, Clientul are posibilitatea sa se conecteze in contul My Therme sau sa continue procesul de comanda fara a se conecta in cont. Pasul urmator il reprezinta introducerea datelor de identificare si de contact (nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, datele necesare in vederea facturarii). inainte de pasul final si trimiterea comenzii, clientul trebuie sa fie de acord cu Termenii si Conditiile Magazinului Online precum si cu Politica de Confidentialitate. Dupa acest pas, clientul este trimis la pasul urmator, la procesul de plata. Comanda este confirmata printr-un e-mail trimis la adresa furnizata de catre client care contine toate detaliile produselor si serviciilor achizitionate. in ce priveste contractul de cumparare a unor produse si/sau servicii, exprimarea de catre dumneavoastra a consimtamantului final prin realizarea platii, da nastere unei oferte de cumparare efectuate de dumneavoastra catre societatea ce administreaza Fontana Spa & Balneo, avand ca obiect furnizarea unor servicii, conform prezentelor Conditii Generale ale Magazinului Online.
- Fontana Spa & Balneo poate anula comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
(i) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei, in cazul platii online;
(ii)invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri al FONTANA BALNEO SRL, in cazul platii online;
(iii) datele furnizate de catre client in Magazinul Online sunt incomplete si/sau incorecte;
(iv) frauda si alte motive prevazute de lege.
- Dupa ce Clientul a transmis comanda, Magazinul Online notifica Clientului detaliile comenzii. Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (afisare sau e-mail).
- Fontana Balneo SRL, va trimite Clientului un e-mail in care sunt cuprinse toate detaliile Comenzii precum si confirmarea acceptarii Comenzii de catre Fontana Balneo SRL. Contractul se considera incheiat intre Client si Fontana Spa & Balneo, in momentul primirii de catre Client, prin intermediul postei electronice, a notificarii de acceptare si expediere a Comenzii.
- Achizitionarea de vouchere, carduri cadou Fontana Spa & Balneo, va da dreptul de a utiliza serviciile si de a cumpara produsele oferite de Fontana Balneo SRL in cadrul centrului Fontana Spa & Balneo, situat in orasul Borsec, Romania.
- Achizitionarea VOUCHE-urilui cadou nu ofera garantia disponibilitatii serviciilor la orice data ci va da dreptul de a beneficia de servicii in limita locurilor disponibile!
- Prin achizitionarea VOUCHER-ului Fontana, dumneavoastra, in calitate de oaspete al Fontana Spa & Balneo (fie in interiorul cladirii, fie in spatiile adiacente, inclusiv parcarea), va exprimati consimtamantul privind ”Regulament de ordine interioara si de utilizare a piscinelor”, disponibil la adresa https://www.fontanaborsec.ro/regulament si va obligati sa respectati neconditionat toate regulile prevazute in Regulamentul mentionat. Exprimarea de catre dumneavoastra a consimtamantului prin realizarea platii si confirmarea comenzii, si apoi intrarea in Fontana Spa & Balneo da nastere unui contract intre dumneavoastra si societatea ce administreaza Fontana Spa & Balneo, in conditiile Regulamentului mentionat.

D. Livrarea

- Magazinul Online nu livreaza VOUCHERELE CADOU in format fizic. VOUCHERELE cadou sunt transmise Clientului in format electronic, prin e-mail.

E. Plata

- Toate preturile sunt preturi finale si includ cota de TVA legala. Sunt valabile preturile din Magazinul Online afisate in momentul Comenzii.
- Plata Comenzii se face prin card Master Card sau Visa Card, prin sistemul NETOPIA.
- Datele cardului de plata utilizat de Client nu vor fi stocate de catre FONTANA BORSEC SRL si nici de catre procesatorul de plati implementat pe Website.
- In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului.
- Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul este sfatuit sa nu ramana logat pe Website si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in Cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale). Este recomandat ca parola sa nu contina date personale apartinand Clientului si sau membrilor familiei acestuia, date perosnale din cele care au fost anterior facute publice de Client, in mediul online/pe internet.
- Pana la plata integrala, produsele raman proprietatea societatii Fontana Balneo SRL.
- Fontana Balneo SRL va emite catre Client o factura pentru produsele/serviciile cumparate. Clientul este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Factura se emite si se transmite Clientului in format electronic. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a verifica informatiile aferente fiecarei Comenzi.
- In cazul platilor online FONTANA BALNEO SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun cost suplimentar suportat de Client, inclusiv, fara a se limita la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a cardului difera de RON.

F. Dreptul de retragere

- Clientii care au si calitatea de consumator au dreptul legal de retragere din contractul incheiat cu Fontana Balneo SRL in conditiile legii.
- Daca a inceput prestarea serviciilor in perioada de retragere, ne datorati o suma proportionala cu serviciile furnizate pana in momentul in care ne-ati comunicat exercitarea dreptului de retragere din prezentul contract, in raport cu acoperirea totala a contractului.
- Dreptul de retragere poate fi exercitat in urmatoarele termene:
In termen de 14 zile de la data incheierii contractului (adica de la momentul la care ati primit de la Fontana Spa & Balneo confirmarea acceptarii comenzii), in cazul achizitionarii de servicii (adica VOUCHERE).
- 6.4.Pentru a va exercita dreptul de retragere puteti folosi optiunea de retragere din contul dvs. _______________, din sectiunea “comenzile mele/ Ai nevoie de ajutor ? / Vreau sa restitui un produs”. in situatia in care nu aveti cont, puteti trimite solicitarea la adresa de e-mail ____________________________, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
- In cazul exercitarii dreptului de retragere, VOUCHERELE se anuleaza de catre Fontana Spa & Balneo.
- Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
- Clientul nu are drept de retragere din Contract in urmatoarele situatii:
a) a beneficiat partial sau total de serviciile si produsele achizitionate prin comanda;
b) alte situatii prevazute de lege.
- Conducerea Fontana Balneo SRL isi rezerva dreptul de a decide, periodic, atunci cand considera oportun, sa permita Clientilor inlocuirea VOUCHERULUI comandat online si nefolosit chiar daca este depasit termenul legal de 14 zile. In acest caz, inlocuirea se face cu vouchere/vouchere de aceeasi valoare. Clientii vor fi informati la case cu privire la perioadele in care sunt active astfel de facilitati.

G. Raspunderea pentru defecte. Garantie

Toate produsele comercializate de FONTANA BALNEO SRL beneficiaza de garantia prevazuta de lege.

H. Drepturi privind Continutul Website-ului (inclusiv a magazinului online)

- Continutul Website-ului inclusiv logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, inregistrari video si/sau audio sunt proprietatea exclusiva a FONTANA BALNEO SRL.
- Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopul utilizarii Website-ului conform destinatiei acestuia.
- Clientului ii este interzisa utilizarea Continutului in orice mod care nu este intentionat sau permis in mod clar de catre FONTANA BALNEO SRL. Astfel Clientul nu are dreptul de a copia, distribui, publica, transfera catre terte parti, modifica si/sau altera Continutul. Clientul nu are dreptul de a include Continutul sau o parte a acestuia sau a-l lega la sau expune in orice alt context in afara celui original intentionat de FONTANA BALNEO SRL. Clientul nu are dreptul de a indeparta insemnele care semnifica dreptul de autor asupra Continutului si nu are dreptul de a transfera, vinde sau distribui materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, altfel decat cu acordul scris expres al Furnizorului.
- Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu da nastere unei anumite obligatii contractuale din partea Furnizorului. Obligatiile contractuale ale Furnizorului sunt prevazute in prezentele Conditii Generale si in documentele de confirmare de comanda ce se transmit Clientului.
- Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele Conditii Generale.

I. Prelucrarea datelor cu caracter personal

- Conform cerintelor Regulamentul General privind protectia datelor nr 679/2016 GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Fontana Balneo S.R.L. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale apartinand Clientului.
- Fontana Spa & Balneo furnizeaza Informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra in contextul utilizarii website-ului precum si a magazinului online, in Politica de Confidentialitate Fontana Spa & Balneo.

J. Conditii de utilizare a VOUCHERELOR (VOUCHERELOR Fontana, denumite impreuna “Cardurile”)

Emitentul Voucherelor.
Emitentul Cardurilor este Fontana Balneo SRL, cu Sediul in Borsec,strada Carpati 101A, Jud Harghita, Romania inmatriculata la Registrul Comertului Sibiu sub nr. J19/666/2022 avand cod unic de inregistrare si atribut fiscal RO 47168273.
Prin achizitionarea voucherelor, dumneavoastra, in calitate de oaspete al FONTANA SPA & BALNEO (fie in interiorul cladirii, fie in spatiile adiacente inclusiv parcarea), va exprimati consimtamantul privind Regulamentul de ordine interioara si de utilizare a piscinelor”, disponibil la adresa: https://www.fontanaborsec.ro/regulament si va obligati sa respectati neconditionat toate regulile prevazute in Regulamentul mentionat. Exprimarea de catre Dumneavoastra a consimtamantului prin finlizarea procesului de plata si apoi intrarea in Fontana Spa & Balneo da nastere unui Contract intre Dumneavoastra si societatea ce administreaza Fontana Balneo SRL, in conditiile Regulamentului mentionat.
Ce sunt Voucherele?
Voucherele Fontana sunt valori preplatite (pretul acestora se incaseaza in avans), ce pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea oricaror produse si servicii din incinta complexului Fontana Spa & Balneo(bilet de intrare,etc.). Exceptie fac produsele alimentare si bauturile de la bar, restaurant, tratamentele si curele balneare.
Voucherele nu sunt nominale si nu sunt carti de credit.
Valabilitate
Drepturile conferite de Voucher au o valabillitate de 6 luni.
Drepturile incarcate ulterior nu prelungesc perioada de valabilitatea a creditelor incarcate initial.
Tipuri de Vouchere
Voucherele pot fi achizitionate la urmatoarele valori:
- Voucher Masaj de relaxare Krauter+Intrare Spa: 210 ron + Comision
- Voucher Masaj in profunzime “Deep tissue” + intrare Spa: 260 ron + Comision
- Voucher “Vulcan” masaj cu pietre calde + intrare spa: 300 ron + Comision
- Voucher “Oxigen” Tratament facial + intrare spa: 160 ron + Comision
- Voucher “Floare de colt” Ritual scrub + intrare spa: 230 ron + Comision
- Voucher Cuplu “Fantana tineretii” Ritual antiimbatranire + intrare spa 2 persoane + Comision
- Voucherele au cote de TVA 19%.
Utilizarea Voucherelor
Voucherele se utilizeaza prin achizitionarea de produse/servicii exclusiv in cadrul Fontana Spa & Balneo. Acestea se pot utiliza doar o singura data, dupa scanarea codului QR.
Achizitionarea Cardurilor nu ofera garantia disponibilitatii serviciilor la orice data ci va da dreptul de a beneficia de servicii in limita locurilor disponibile!
Plata comenzilor de produse/servicii se poate utiliza cu unul sau mai multe vouchere. in cazul in care produsele/serviciile achizitionate depasesc valoarea existenta pe voucher, oaspatele va achita diferenta printr-una din celelalte modalitati de plata permise in cadrul Fontana Spa & Balneo: numerar sau card.
Voucherele nu pot fi rascumparate (nu se restituie suma platita pentru acestea).

K. Altele

In cazul in care nu utilizati sumele disponibile pe voucherele valorice, diferentele ramase nu se restituie. Nu este posibila rascumpararea voucherelor.
Voucherele Fontana, achizitionate in Magazinul Online pot fi utilizate doar in perioada de valabilitate a acestora.
In cazul in care Conditiile Generale devin, in totalitate sau partial, nule, restul prevederilor contractuale isi pastreaza valabilitatea.