Bai, infuzii si decocturi

Rejuvenare prin arta bailor.

Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec

A sta intr-o baie cu fan, ierburi sau esente aromatice ofera multiple beneficii organismului: imbunatateste somnul, reduce stress-ul si anxietatea, reduce durerea cronica si artritica, reduce zaharul din sange, reduce presiunea, asigura piele mai sanatoasa si mai tanara, reduce frecventa migrenelor si tensiunile provocate de dureri de cap.
Va invitam la relaxare profunda in cazi de hidroterapie profesionale.

Baie cu extract de flori de fan

>Baile cu extract de flori de fan calmeaza afectiuni ale nervilor periferici si reduc durerile musculare. Tratamentul se recomanda de 2-3 ori pe saptamana si are efecte blande de reglare a activitatii sistemului nervos central, de stimulare a nervilor periferici si de eliminare a durerilor musculare. Sunt indicate in parezele usoare, in nevralgii, in mialgii.

20 min 110 Lei

Baie fitoterapeutica cu plante medicinale

Baile cu plante (fitobalneologia) au origini stravechi. Decocturile si infuziile de plante au rol relaxant, tonifiaza, amelioreaza sau optimizeaza functiile vitale ale organismului. Sunt, de asemenea, un foarte bun remediu aromaterapeutic de calmare a nervilor.

20 min 110 Lei

Bai cu sare de baie terapeutica

Medicina populara valorifica proprietatile curative ale solutiilor saline in numeroase tratamente ale pielii, reumatismului, durerilor musculare, ca antiseptic. Baia cu sare Pell Amar are actiune in mentinerea sanatatii si functiilor pielii, stimuleaza circulatia si, nu in ultimul rand, induce o stare de relaxare si prospetime, contribuind la eliminarea stresului cotidian.

20 min 110 Lei

Baie cu namol sapropelic

Extractul natural de namol sapropelic este un complex mineral-organic si enzimatic cu proprietati biotrofice, regeneratoare,antiinflamatoare, analgetice, sedative si vasodilatatoare, demonstrate atat experimental cat si in cercetari clinice. Prin aminoacizii pe care ii contine, contribuie la reconstituirea invelisului acid al epidermului avand rol hidratant si protector. Cu ajutorul sarurilor minerale, straturile pielii devin permeabile la peptide si aminoacizi cu rol cheie in metabolismul dermic. Alanina, prolina si glicina stimuleaza sinteza colagenului si inhiba enzimele ce distrug colagenul si elastina, incetinind procesele de imbatranire a pielii.

20 min 110 Lei

"Cascada" dus subacval

Terapie foarte populara in centrele spa, dusul subacval este un tip de masaj facut cu un jet de apa, a carui presiune si temperatura sunt ajustate manual de catre un terapeut. Imbunatateste circulatia, uniformizeaza pielea si relaxeaza organismul.
(nu include masaj manual)

20 min 110 Lei

Baie alpina cu lapte de capra

Este un tratament pentru piele uscata si foarte uscata. Laptele de capra este bogat in minerale, vitamine si enzime. Acizii grasi continuti in laptele de capra au proprietati antiinflamatoare si hranitoare la nivelul pielii, ajutand celulele sa se protejeze impotriva eventualelor boli. Baia este recomandata si pentru mancarimi ale pielii si este eficienta in tratarea eczemelor atopice.

20 min 110 Lei

Baie cu bere

Aceasta baie speciala hraneste pielea si creeaza o stare de bine. Vitamine si zaharide redau pielii tinerete si prospetime.

20 min 110 Lei

Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec
Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec