Tratamente faciale

Fata stralucitoare, zambet radiant.

Fontana Borsec | Centru Balneo Spa Fontana Borsec | Centru Fontana Borsec | Borsec

Pielea este sufocata de poluarea din ce in ce mai accentuata a oraselor , de stres si de ritmurile rapide in care se deruleaza viata. Noi credem ca pielea trebuie reinvatata sa respire si ca natura ne ofera atat ingredientele cat si cadrul pentru acest exercitiu catre sanatate si luminozitate.

Pell Amar – tratament facial personalizat anti ageing

Contracareaza imbatranirea naturala a pielii si lasa pielea sa straluceasca din nou. Acest tratament combina ingredientele active (saruri minerale, oligoelementele si aminoacizii) cu un masaj stimulant sustinand astfel productia de colagen a pielii si regenerarea ei.
Curatare profunda - masca AMINOPOWER - masaj lifting cu ulei de migdale - peeling ABHA si neutralizare - crema de fata si ochi hranitoare

75 min 250 Lei

"Lac albastru" tratament purifiant cu argila de raciu

Tratamentul este recomandat persoanelor cu predispozitie acneica, ten mixt spre gras sau care isi simt fata ‘incarcata’. Acizii din fructe si enzimele colaboreaza pentru a purifica pielea si a curata porii. Argila albastra de Raciu este concentrata in minerale si oligoelemente, avand cel mai bun efect in tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli. Conform analizelor efectuate , este printre cele pure si mai eficiente argile din lume. Pielea ramane sanatoasa, proaspata si echilibrata.

50 min 210 Lei

"Apa vie" facial desensibilizator

Tratament stabilizator si tamaduitor pentru piele sensibila si delicata, Apa Vie este o terapie care recupereaza uniformitatea pielii, folosind produse special create pentru pielea reactiva. Decongestioneaza, echilibreaza si protejeaza pielea reactiva reducind roseata, cuperoza si fragilitatea capilara.

50 min 210 Lei

"Roua" facial hidratant

Ritualul perfect pentru hidratare de-a lungul zilei, acest tratament este cheia pentru toate problemele legate de lipsa apei la nivel celular. Cu o formula care fixeaza apa in piele, terapia ofera o senzatie de prospetime, finete si stergerea sentimentului ca pielea "strange". Pielea este compacta si luminoasa, hidratata si matasoasa.

50 min 190 Lei

"Oxigen" tratament facial

Un tratament cu multiple beneficii terapeutice pentru piele stralucitoare si un impuls imediat de energie. Gratie proprietatilor anti-oxidante ale ceaiului verde pielea devine luminoasa, si limpede.

25 min 120 Lei

Suntem foarte hotarati sa va oferim terapii atat relaxante cat si cu rezultate vizibile. Pentru a obtine mai multe beneficii de la terapiile faciale, va recomandam sa continuati terapia si acasa, folosind cu incredere produsele recomandate de esteticiana.